X

Je hebt er vast wel eens van gehoord ‘something old, something new, something borrowed, something blue’. Maar wat houdt het nou in

Het oude en het nieuwe voorwerp wat de bruid draagt staat voor het leven dat ze achter zich laat en het nieuwe leven dat ze samen met haar verloofde gaat beginnen. Het geleende voorwerp staat voor alle vrienden en familie om jullie heen. De kleur blauw staat voor trouw en zuiverheid.

SOMETHING OLD

Het is natuurlijk leuk als het ‘something old’ verwijst naar een leuk moment die jij hebt gehad met je ouders. Wat dacht je van een sieraard die je ooit als (klein) meisje van je ouders hebt gehad of een geluksmuntje die jullie samen hebben gevonden. Of wat dacht je van een oud medaillon met foto's van vroeger.

SOMETHING NEW

Iets nieuws is natuurlijk heel makkelijk: Wat dacht je van je trouwjurk!

 SOMETHING BORROWED

Dit is je kans! Duik in de kast van je vriendinnen! Iets lenen.. maar wat leen je nou van je vrienden/familie wat leuk is voor jullie bruiloft? Wat dacht je van een klein zilver armbandje, of een lint die jij om je bruidsboeket kan doen. Je kunt natuurlijk ook groter denken. Misschien ken je wel iemand met een prachtige auto die je graag als trouwvervoer zou willen gebruiken.

SOMETHING BLUE

Met ‘Something blue’ kun je je natuurlijk helemaal uitleven en zo gek maken als je zelf wilt! Wat dacht je van knal blauwe schoenen, nagellak of een grote blauwe bloem in je haren. Maar ook met sexy blauwe lingerie jij de blits maken onder je jurk! Mocht je het iets bescheidener willen houden, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een kousenband waar de kleur blauw in verwerkt is.