X

 Het was voor Malanie (30), Marissa (28) en Samera (28) een dag om nooit meer te vergeten. De drie zusjes stapten tegelijkertijd in het huwelijksbootje.

Drie dagen na de bruiloft zit Melanie nog altijd op een roze wolk. "Het was een fantastische dag! De foto's en video's van onze bruiloftsgasten blijven maar binnenstromen. Ik geniet nog steeds", vertelt ze enthousiast.

IMG_1428

 

Hechte familieband

Melanie is al vanaf jongs af aan hecht met haar zusjes, de tweeling Samiera en Marissa. "We spreken elkaar vrijwel iedere dag, zien elkaar wekelijks en trekken er graag samen op uit. Zo zijn we al een paar keer op vakantie geweest met onze gezinnen. Ja, die familieband is bij ons heel hecht."

Aangezien de zussen al zoveel met elkaar delen, waarom dan geen bruiloft? "Het was mijn moeders idee om één groot trouwfeest te organiseren. Wij waren uiteraard meteen enthousiast toen ze haar idee ter sprake bracht. Trouwen met je zusjes, hoe leuk?!"

Wél was er één klein probleem: Samira was al enige tijd verloofd, maar een aanzoek voor Melanie en Marissa was er nog niet geweest. "We wilden alledrie dolgraag trouwen, alleen onze mannen zagen het in eerste instantie niet zo zitten. Dus wij hadden ons er eigenlijk al bij neergelegd dat we niet zouden trouwen."

Drie zussen, een huwelijksbootje

Totdat de vader van het drietal vorig jaar juni zijn charmes in de strijd gooide om zijn schoonzoons - twee broers en een vriend - te overtuigen van het huwelijksbootje. "Hij had speciaal voor onze mannen een gedicht geschreven én drie taarten laten maken met daarop de tekst 'Papa, wil je met mijn mama trouwen?'. Deze werden aan het eind van zijn versje overhandigd door onze kinderen."

"Wij als dochters zaten in het complot maar onze mannen waren compleet verrast door mijn vaders optreden. Ze zeiden meteen 'ja'! Na die bewuste zondagmiddag zijn we met z'n zessen direct begonnen met het plannen van onze bruiloft. Van de taart, de locatie tot de datum: alles hebben we samen geregeld. Het was heel leuk om dat allemaal met elkaar te kunnen doen."