X

Origineel, Verassend en Sfeervol

img_9475

Voordelen eigen Styliste

Lieve toekomstige bruidsparen, natuurlijk wil je meegaan met de nieuwste trends op trouwgebied ook al kost je dat wellicht een vermogen. Maar als jullie  “privéstylist” raad ik aan om eerst goed te inventariseren, waar worden wij nou echt blij van…?! Is dat van een bepaalde kleur… is dat van een bepaald thema… of vind je eigenlijk alles wel leuk en kun je geen keuze maken.

De uitkomst vertelt je waarschijnlijk dat het een locatie of juist die sfeer gaat geven wat echt bij jullie past! Dat is veel belangrijker dan of iets daadwerkelijk hip en volgens de laatste trend is…

Vervolgens ga je kijken is het haalbaar met het budget wat we hebben, tenslotte kan niet iedereen al zijn vrienden en familie in het vliegtuig zetten en een locatie in het buitenland huren. Maar we kunnen wel proberen om een locatie te vinden in jullie woonplaats of daarbuiten, om daar die sfeer te creëren waar jullie zo dol op zijn. Als stylist heb ik al diverse bruidsparen die tips en tools gegeven waarmee hun droom opeens voor een groot gedeelte uitkwam. Denk nou niet dat kan alleen met hele grote bedragen worden gerealiseerd, dat kan zeker ook met kleine items! Met zoiets als verse bloemen in de kleur die bij je jurk past, kom je al een heel eind. Mocht je hierbij toch hulp nodig hebben schakel ons in, we hebben inmiddels de nodige ervaring en staan open voor heel veel verfrissende nieuwe suggesties!

 

  • Jullie styliste kan de locatie meer persoonlijkheid geven.
  • Voor ieders budget zijn er mogelijkheden
  • Alle details kloppen en de locatie is in balans
  • Mogelijkheden om het net iets anders te doen dan je zou verwachten
  • Laat je verrassen door de styliste die goed op de hoogte is wat jullie wensen zijn
  • Als bruidspaar hou je veel meer tijd over door alles aan de styliste over te laten