X

Perfectie tot in de puntjes!

We hebben niet heel lang na hoeven denken over wie onze bruiloft het beste kon stylen. Bij Linda hadden we aan 1 woord genoeg en het resultaat was precies zoals we in onze gedachten hadden. Gaaf, romantisch, eigenzinnig en stijlvol. Linda heeft onze locatie tot in perfectie gestyled en niks was te gek.

Lieve Linda, ontzettend bedankt voor jou bijdrage aan onze fantastische dag!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onvergetelijke beach wedding aan de Zeeuwse kust

De beach wedding van Daisy en Ed was fantastisch, mede door de goede samenwerking met Linda van Trouw ik jou. Het was ontzettend leuk om met elkaar een onvergetelijke dag voor dit bruidspaar te creëren.

Wij verzorgen vaker bruiloften in ons strandpaviljoen en wij waren onder de indruk van de creativiteit van Linda. De aankleding op het strand en de ceremonie waren perfect verzorgd. Trouwen op het strand is al een absolute aanrader, maar in samenwerking met Trouw ik jou maakt het de beleving alleen maar mooier.

Locatiehouder Brooklyn Beach Domburg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Wat een dag, wat een emoties, wat een plezier, wat een verbazing en wat een geluk….zaterdag 24 juni 2017!'

Wat een geluk dat Bianca deze ceremonie voor en met ons wilde doen. In alles wat ze zei gaf ze weer hoe wij kijken, naar elkaar, naar de mensen om ons heen, wat we voor ze voelen en hoe rijk we met hen mogen zijn. Ze gaf weer hoe belangrijk de mensen zijn die voor ons getuigen wilden zijn, van elk persoon (en dat waren er zes) gaf Bianca in krachtige kernwoorden aan welke rol zij in ons leven spelen (en wij in die van hun). Juist deze professionaliteit, die een perfecte balans uitstraalt van warmte en zakelijkheid heeft ons doen beseffen dat het ook echt iets is om met elkaar deze verbintenis opnieuw aan te gaan. Heel duidelijk nam Bianca ons mee in de stappen naar het hernieuwde JA-woord. Om na deze climax van bevestiging voor en van onze liefde weer terug te dalen en  ook de humor, die zo belangrijk is in ons leven, toe te laten in de ceremonie.

Bianca, deze dag heeft alleen een bijzondere lading voor ons kunnen krijgen, doordat jij hem wilde leiden. Dank voor je wijze woorden,  je mooie verhaal over ons en ons leven en de prachtige (ingelijste) woorden aan het eind.

Het was een perfect moment, een perfecte dag en een perfecte avond met een perfecte ‘BABS’. Meer konden we ons niet wensen…..

Liefs Sas en Karin

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Dit duo heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven...!'

Op 17-06-2017 zijn wij, Tom en Denise in het huwelijksbootje gestapt. We hebben gebruik gemaakt van diverse diensten van Trouw ik Jou. Bianca Noomen heeft met veel passie onze ceremonie verzorgd. Een zeer intiem moment waarvan je wilt dat het vlekkeloos verloopt. Nou dat is gelukt. Bianca wist ons allen te raken door haar zeer persoonlijke, gevatte toespraak met gepaste humor. Linda de Keijzer heeft de styling van trouwlocatie op zich genomen. Wederom tot in de puntjes verzorgd, met een leuke persoonlijke verassing. Kortom, dit duo heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven!

Bedankt en liefs van Tom & Denise

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Geen saaie, onpersoonlijke, gehaaste ceremonie, maar een intiem en persoonlijk samenzijn...'

Bianca Noomen als Babs is een echte aanrader, geen saaie, onpersoonlijke, gehaaste ceremonie, maar een intiem persoonlijk samenzijn. De wijze waarop zij onze kinderen bij de ceremonie heeft betrokken maakte het enorm bijzonder voor ons.
Niet alleen wij kijken terug op een geweldige dag maar ook onze gasten vonden Bianca een prachtig mens die met haar sprankelende persoonlijkheid een traan en een lach op ieders gezicht kon toveren!

Lieve Bianca bedankt!

Dikke zoen, Soo Jin & Corné Verheezen Kesteloo

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMG_1595

'Een fantastische dag met deze 2 fantastische dames, wat zijn ze goed en leuk!'

Via onze wedding planner Evy's proposal hebben wij de tip voor Bianca voor onze Engelstalige ceremonie gekregen. Zelf komen we niet uit de regio Rotterdam en omdat de bruidegom Duits is, wilden wij graag een Engelstalige ceremonie. Na een eerste gesprek met Bianca wisten we direct, dat wij haar als BABS wilden hebben, wat een spontane en warme vrouw!
Geen seconde hebben wij twijfel gehad of dit goed zou komen. Haar ceremonie was zo ontzettend mooi, we hebben veel gelachen, maar Bianca wist zelfs een heel aantal mannelijke gasten tot tranen te roeren. Het was alsof we Bianca al jaren kende, de manier waarop ze over ons vertelde kon van een familielid zijn. Ook was het heel fijn hoe ze onze families ondersteunde toen deze een speech hielden bij de ceremonie. Het feit dat de ceremonie in het Engels plaats vond, heeft Bianca veel extra tijd en uitzoekwerk gekost. Ze had er zelfs stukjes Duits in verwerkt, waardoor het nog persoonlijker werd, petje af!

Naast de talloze complimenten over de ceremonie hebben we minstens zoveel leuke reacties van gasten op de styling gehad. Enkele maanden voor het huwelijk zijn we bij Linda geweest om decoratie bij haar te bekijken en over de details te praten. Vanaf het begin heeft Linda perfect ingeschat hoe wij de styling voor ons zagen qua kleuren etc. We hadden met Linda afgesproken dat we niet alles tot in detail bespreken, zodat het ook nog een beetje een verassing voor ons was.
En de verassing is gelukt! Het zag er allemaal prachtig uit en paste perfect bij ons thema en bij de locatie, nog veel beter dat we durfden dromen. De ruimtes waren door Linda compleet in het thema van onze bruiloft getoverd, heel knap. Ook de bloemen heeft Linda verzorgd, inclusief het bruidsboeket. Ook deze was precies hoe wij hem ons voorstelden en hij hangt nu thuis te drogen als aandenken aan deze fantastische dag met deze 2 fantastische dames, want wat zijn ze goed en leuk!

Met vriendelijke groet,

Stephanie & Alexander

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ed-DaisyPreview0038

Linda heeft het nóg mooier gemaakt....

Onze trouwlocatie was al mooi van zichzelf, maar Linda heeft het nóg mooier gemaakt!
Precies de stijl die we in gedachten hadden!

Bedankt Linda!

Groetjes Ed & Daisy

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12778886_949151598496341_1843254568948271185_o

'Bianca & Linda... wat een leuk & passend duo! Why?'

Bianca is creatief met woorden. Linda is creatief met de beelden & styling van jullie dag. De warmte van Bianca zie je tijdens de ceremonie. In haar manier van spreken & haar uitstraling. Wil jullie (schoon)moeder wat zeggen, maar vindt ze het eng, Bianca legt gewoon die arm als fijne steun om haar heen. Zo mooi om te zien. En ja, het verhaal is persoonlijk!
Precies wat Linda in haar styling ook weet over te brengen. Wat past er persoonlijk bij jullie? Maar wat past er ook bij de locatie & de verdere stijl die jullie doorvoeren in de dag? Welke styling geeft de juiste uitstraling weer, waar jullie blij van worden?

Bianca & Linda, het was heel fijn samenwerken met jullie. Hopelijk in 2017 ook weer zo'n mooi trio!

Evy's Proposal

http://e-vy.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bruidsfotografie Brasschaat Johnny en Amy 209-1

'Spontaan en een geweldige speech...'

We hebben echt een geweldige dag gehad! Het eten, het feest, zoveel lieve mensen die er waren! Iedereen zei na afloop van de ceremonie tegen ons en onze ouders: wat hadden jullie een leuke ambtenaar!! Zo spontaan en wat een geweldige speech! Wij vonden het helemaal geweldig, maar dat was al vanaf het eerste telefonische contact!
Kortom wij kijken terug op een fantastische dag, die precies zo was als wij ons hadden voorgesteld!

Liefs Johnny en Amy

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

IMG_1305

'Intens warm en glansrijk...'

Onze huwelijksdag was er een, bezaaid met diamantjes. Mede door de innemende persoonlijkheid en welgemeende woorden van onze BABS Bianca Noomen (bij wie wij ons meteen op ons gemak voelden) was de ambtelijke ceremonie in het gemeentehuis van Kapelle een intens warme en glansrijke gebeurtenis.

De gemeente Kapelle mag zich gelukkig prijzen met ZO EEN Bizondere "Ambtenaar"!
Tip voor toekomstige bruidsparen: een meer dan 'gelukkige' keuze voor een BABS!

Lieve groet Willem en Engelien

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13230159_998265523554859_6283430956293412610_n

'Elke keer als we het terugzien hebben we weer een brok in ons keel...'

Wij hebben enorm genoten, alles wat we van te voren gehoopt/gedroomd hadden kwam die dag allemaal uit.

Wij zijn eigenlijk gewend dat de ceremonies zelf altijd nogal saai en gespannen zijn. Nou het tegendeel is bewezen!

Wij vonden de sfeer erg ontspannen, gezellig en toch heel romantisch. Eigenlijk precies wat bij ons past.

Wij vonden het echt helemaal geweldig dat we onze getuigen en ouders mochten bedanken via jouw speech, dat was voor ons en veel mensen ook echt een tranentrekker. En elke keer als wij het weer terugzien op de dvd hebben we eigenlijk weer die brok in ons keel.

Jouw persoonlijkheid tegenover ons vonden we ook echt super. Je leerde ons in een korte tijd echt goed kennen en dat gebruikte je ook goed bij de ceremonie, het was heel persoonlijk. Dat pascal de trouwakte mocht voorlezen vonden wij ook echt geweldig. Dat zou eigenlijk elke BABS moeten voorstellen.

Wij willen je bedanken voor alles! Het was echt GEWELDIG!!

Groetjes Ruben & Chanel Tramper

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMG_9778

'Dankzij jullie bijdrage...'

Lieve Bianca en Linda,

Dankzij jullie bijdrage is onze dag geslaagd geworden!
Het winnen van een prijs is geweldig maar ook stressvol! Bianca zorgde ervoor dat wij alles weer even konden relativeren en Linda zorgde voor een sfeervolle zaal!
Nogmaals bedankt voor de fijne, spontane en naar onze wens aangepaste ceremonie 🙂
Liefstxx Davy en Melissa

Nogmaals bedankt voor alles het was mede dankzij jullie erg fijn!

Liefs Davy en Melissa

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11214161_960066717358179_1261404793950621523_n

'De kers op de taart...een absolute aanrader...!'

Wij zijn met Linda in contact gekomen via vrienden van ons. Vanaf het eerste gesprek hadden we een geweldige klik. Linda had erg leuke ideeen voor onze bruiloft, wat erg goed aansloot bij onze eigen ideeen. Op de dag van onze bruiloft was de locatie schitterend aangekleed. De bank van strobalen in de tuin van de locatie was echt een geweldige toevoeging, waar we uiteindelijk alle foto's met onze gasten hebben gemaakt. De aankleding, zoals Linda dat heeft verzorgd, was voor ons echt de kers op de taart...een absolute aanrader!

Bedankt Linda!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image1

'Ze nam ons mee op levensreis...'

Omdat we graag op een andere locatie dan het gemeentehuis wilden trouwen zijn we via internet aan Bianca van Trouw ik jou gekomen.
Een BABS, Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand.

Gebeld en een afspraak gemaakt voor een eerste kennismaking en de mogelijkheden.
In een tweede volgend gesprek hebben we alles doorgenomen wat we wilden en wat we niet wilden.

Daarmee is zij op haar wijze mee aan de slag gegaan.
In de speech tijdens de ceremonie nam ze ons een mee op het stukje levensreis waarin wij elkaar ontmoet hebben tot aan deze dag waarop we ons ja-woord aan elkaar hebben gegeven.

Wat deed ze het mooi.

Bianca, nogmaals heel erg bedankt voor je bijdrage aan onze trouwdag.

Andre en Ina

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Michiel en Tamara

'Onze trouwdag heeft extra glans gekregen...'

Mijn vriendin vond het nooit nodig om te trouwen, een goede reden om extra in m'n
handjes te knijpen toen ze uiteindelijk "ja" zei toen ik haar vroeg halverwege vorig
jaar. Heel relaxt en op het gemakje hebben we sindsdien toegewerkt naar 19 juni
2015, de dag waarop we elkaar definitief aan elkaar zouden verbinden.

Eén van de onderdelen van deze dag, zo werd verteld op het gemeentehuis van Kapelle,
was een 'praatje' door de BABS. "Een WAT?" Zowel m'n vriendin als ikzelf kende deze term
niet en toen mij vertelt werd dat het een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand zou zijn... "Toe maar, dat klinkt duur!"

Ons werd toegewezen Bianca Noomen. Niet veel later kregen we een belletje van Bianca en op een zonnige dag begin juni zat ze bij ons aan de keukentafel. Heel relaxt en zonder haast hebben mijn vriendin en ik verteld hoe we elkaar ontmoet hebben en wat ons zoal aantrok in elkaar.

Bianca maakte notities en stelde, vonden wij, goede vragen. De vragen lokten bij ons namelijk het complete verhaal uit en dat was eigenlijk al een mooie 'reis' van herinneringen! Op de trouwdag zelf stond Bianca ons op het gemeentehuis op te wachten, niet in een toga of een deftig pakje, maar gewoon in vrolijke vrijetijdskleding. Dit hadden we zelf gevraagd en dit past ook gewoon beter bij ons. Tijdens haar speech bleek dat Bianca prima in de weer was geweest met de notities en in een tof half uurtje vertelde ze op geheel eigen wijze ons levensverhaal. Het was echt leuk om dit te horen uit de mond van een ander. Na het officiële ja-woord sloot Bianca de plechtigheid af en waren mijn vriendin en ik zowaar man en vrouw!

Al met al zijn we blij dat we Bianca toegewezen hebben gekregen. Door haar leuke, positieve en creatieve voorbereiding en speech heeft onze trouwdag wat extra glans gekregen! Bianca bedankt en veel succes met je bedrijfje Trouwikjou.nl, maar als je altijd zo bevlogen bent als dat je voor onze bruiloft was; dan komt het zeker goed!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMG_6387

'Wij waren er al snel uit, Bianca moest ons trouwen... !'

We namen een gok , er zijn er meer maar wie kies je dan ? Nou we hadden die dag beter naar t casino kunnen gaan ! Want wat hebben wij een mooie dag gehad , mede door Bianca ..

In ons ontmoetingsgesprek klikte het gelijk , lekker los ,niet te stijf , precies zoals wij ..
Wij waren er al snel uit , Bianca moest ons trouwen !
Na wat grapjes en serieuze vragen vertrok ze om met de informatie die ze nodig had om een mooie ceremonie voor te bereiden......

Tussen door nog wat contact , hier en daar werd werden wat vrienden en familie door haar gebeld en 8 mei was t zo ver , en wat was t mooi , leuk en intiem !

Precies de juiste woorden , stil staan bij de juiste momenten en vol verrassingen ....

Wij zeggen JA ..

Ineke en Philippe

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0191-IMG_0269

'Een dag om nooit meer te vergeten...'

Op 12 oktober jl. zijn wij getrouwd. In een kort tijdsbestek van +/- 4 maanden hebben wij onze bruiloft georganiseerd. Via het werk had ik Bianca leren kennen en toen ik hoorde dat zij ook als BABS bruiloft ceremonies verzorgde twijfelde ik geen moment om haar te vragen deze bijzondere en belangrijke rol op onze dag van ons leven te vervullen. Bianca ging gelijk actief aan de slag en binnen korte tijd hadden wij het eerste persoonlijke gesprek. Hier werd ruim de tijd voor genomen en Bianca wilde alles weten van onze kennismaking tot het trouwaanzoek etc. deze informatie is ontzettend leuk en spontaan verwerkt in de speech.

Via trouwikjou, maakten wij ook kennis met Linda die onze styling van de locatie heeft verzorgd. Linda was ook bij het eerste kennismakingsgesprek en met haar hebben wij onze wensen voor het aankleden van de locatie besproken. Bianca en Linda zijn zeer betrokken en hebben passie voor het vak. Na onze kennismaking zijn zij zelf onze trouwlocatie gaan bekijken om een goed beeld te hebben en zich goed voor te bereiden. Vervolgens hebben wij later nog een gesprek met Bianca gehad, omdat zij alles tot in de puntjes wilde organiseren en uitwerken.

Deze bevlogenheid en dit perfectionisme zagen wij direct terug toen eindelijk de bruiloft daar was. Na de fotoshoot kwamen wij aan op onze trouwlocatie, deze was prachtig versierd en aangekleed met verse bloemen en steigerhout door Linda. Dit paste zeer goed bij het landgoed en sloot helemaal aan op onze wensen. Bianca heette ons welkom en ondanks al onze zenuwen, stelde zij ons ontzettend op ons gemak. Na prachtige live muziek ging onze ceremonie verzorgt door Bianca van start. Op een zeer persoonlijke manier gaf zij een prachtige toespraak met een lach en een traan. Zeer betrokken, warm en in contact met ons en al onze gasten. Zij had als verrassing ook familie en vrienden benaderd om meer informatie over ons als bruidspaar te vergaren. Deze anekdotes kwamen ook terug in de toespraak wat heel bijzonder was en waar veel humor in verwerkt was. Een prachtige en onvergetelijke ceremonie! Na afloop hebben wij veel complimenten ontvangen van onze gasten.

Zelden hadden zij zo ontzettende persoonlijke ceremonie beleefd, iedereen voelden zich zeer betrokken en was ontroerd over de setting die Bianca en Linda samen hadden gecreëerd. Voor ons was het een onvergetelijke dag, die dankzij trouwikjou aan al onze wensen heeft voldaan. Ondanks het korte tijdsbestek, hebben Bianca en Linda met veel passie, flexibiliteit en betrokkenheid alles uit de kast gehaald om er een fantastische bruiloft van te maken. Daarnaast heeft Bianca ons voorzien van veel goede en nuttige tips ter voorbereiding op ons huwelijk. Dankzij haar ervaring en persoonlijke betrokkenheid hebben wij hier heel veel baat bij gehad.

Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor de samenwerking en de geweldige dag!! Wij zouden iedereen dan ook aanraden een bruiloft, volledig naar eigen wens en invulling met trouwikjou te laten verzorgen. Een garantie op een onvergetelijke dag!

Veel liefs Patrick en Maike

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

schipper

'Tusen tack...!'

Met onze bijzondere situatie hebben wij (Ryan en Elles) Bianca voor verschillende uitdagingen gesteld. Ten eerste wonen wij in Zweden, maar omdat Elles geboren en getogen is in Kapelle wilden we graag daar trouwen. Het organiseren van de bruiloft was daarom veel op afstand, en zo ook onze eerste kennismaking met Bianca. Normaalgesproken is een persoonlijk bezoek aan het aanstaand bruidspaar de gewoonte, maar bij ons ging dat dus via de email. Gelukkig deed dat geen enkele afbreuk aan de hartelijke en warme indruk die Bianca op ons maakte, en vanaf het eerste contact zagen we het helemaal zitten met haar. In het persoonlijke gesprek  in de week voorafgaand aan de bruiloft met de aanstaande bruid (de bruidegom was nog in Zweden), werd deze indruk compleet bevestigd en viel de laatste spanning van ons af.

De tweede uitdaging waarmee we Bianca confronteerden was het feit dat Ryan niet over een geboorteakte beschikte en daarom tijdens de trouwceremonie een speciale eed moest afleggen, voorafgaand aan het ja-woord. Dat was voor ons zowel als voor Bianca een ongebruikelijke situatie en het was best wel spannend hoe dat in zijn werk zou gaan, maar ze heeft dat op een heel prettige manier ingepast in het geheel.

En dan was er natuurlijk nog het probleem van de taal. De familie van Ryan spreekt geen Nederlands, dus hadden wij voor Bianca het verzoek de ceremonie, in elk geval voor een deel, in het Engels te doen. Dat heeft ze heel mooi gedaan, met mooie woorden voor de familie, getuigen en vrienden. Al met al heeft ze er een prachtige en onvergetelijke ervaring van gemaakt, waar we door haar warme en tegelijk professionele optreden helemaal ontspannen van konden genieten.

Bianca, heel erg bedankt, of zoals ze hier in Zweden zeggen: Tusen tack!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

trouwboekje

'Onder de indruk en ontroerd...'

Bedankt voor de mooie toespraak tijdens de ceremonie.

Wij, en de hele familie, waren erg onder de indruk en ontroerd. Het is daarmee een bijzonder begin van een mooie trouwdag geworden.

Loes & Todd
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

alec en emma

'Een geweldige 'speech' die helemaal bij ons paste...'

Via via hadden wij vernomen dat Bianca Noomen een heel leuke, warme vrouw was die erg goed en 'losjes' een trouwceremonie kon leiden. Na wat contact met de gemeente Kapelle kon het zo geregeld worden dat zij ons zou trouwen. Ruim een week van tevoren kwam ze bij ons langs om e.e.a. te bespreken, er kwam echter geen eind aan het gesprek, we voelden ons meteen op ons gemak! Zo ook tijdens de ceremonie, een geweldige 'speech' die helemaal bij ons paste met een lach en een traan en wat zeker een hoogtepunt van de dag was. We hebben van de daggasten vele complimenten gekregen over onze BABS. De toon voor de rest van de dag was gezet. Bianca, geweldig gedaan!

Alec & Emma van de Water- de Koeijer

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

foto strand (1)

'Laat alles over je heen komen en geniet...'

Wij zijn in juni 2014 getrouwd. We vonden de trouwceremonie op het gemeentehuis erg belangrijk. Dit maakte het echt af voor ons gevoel.

Onze BABS Bianca Noomen heeft ervoor gezorgd dat we dat moment nooit meer vergeten.

Het begon al met een telefoontje, twee weken voor de bruiloft. Een vriendelijke en enthousiaste stem aan de andere kant van de lijn die belde voor een afspraak. Een week voor de bruiloft kwam ze bij ons langs. Ze wilde alle ins en outs weten van onze relatie, van begin tot nu. De stem aan de telefoon klopte helemaal met de persoon die tegenover ons aan tafel zat. We konden echt ons verhaal kwijt en gooiden alles op tafel. Bianca zou hier een leuke toespraak van maken. Ook vertelde ze ons hoe de ceremonie zou verlopen, wat we wanneer konden verwachten en wat we moesten doen. Dat vonden we erg prettig.

Op de dag zelf werden we door haar enthousiast onthaald op het gemeentehuis. Ze leek er net zo veel zin in te hebben als wij! Ze stelde ons ook gerust, we waren toch stiekem best nerveus. Laat alles over je heen komen en geniet, waren haar woorden.

Haar toespraak was geweldig. Alles wat we verteld hadden kwam naar voren, ze heeft er een mooi opbouwend verhaal van gemaakt. Bianca heeft ons en onze gasten flink laten lachen, maar ons ook doen ontroeren.  Ze heeft die bijzondere gebeurtenis, het moment dat je echt officieel man en vrouw wordt, voor ons onvergetelijk gemaakt. Bianca; heel erg bedankt!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trouw ik Jou | Ervaringen

'Gedetailleerd en professioneel...'

Hoe leuk is het als je gaat trouwen en je hebt een club leuke vrouwen om je heen die er aan bijdragen dat je een onvergetelijke dag beleeft!

Van het 's ochtends verzorgen van make-up en het stylen van zowel mijn haar als die van mijn dochter door Esther Siebers, daarna een fotoshoot gestyled door Linda de Keijzer van Styl Lin.

In de mooie privé tuin van Linda waren een aantal sets gestyled, waar schitterende foto's zijn gemaakt. Linda heeft de vrije hand gehad in het stylen van de sets, wat met haar creativiteit erg mooi opgezet was. Tevens heeft Linda onze trouwlocatie gestyled, zowel het strandpaviljoen als het strandpad waren gedecoreerd met materialen en accessoires die totaal in de sfeer van het strandgevoel pasten. Creatieve ideeën en kleine verrassende details gaven de prachtige locatie net iets extra's.

Deze mooie dag is vastgelegd door prachtige foto's gemaakt door Edith van Eijk, die tevens nog een fotoshoot gehouden heeft op een door ons uitgezochte locatie. Vooral de ontspannen sfeer maakte het dat zelfs onze kinderen het niet erg vonden zo lang gefotografeerd te worden. Een verhaal van 's ochtends in de make-up na het aansnijden van de taart gebundeld in een fantastisch fotoboek waar ook hier met creativiteit, het gebruik van verschillende belichtingen, gedetailleerde en proffessionalteit, een waardevolle herinnering is gecreëerd.

Meiden, nogmaals bedankt! Charlotte en Chiel

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trouw ik jou ervaringen

'Nog mooier dan we hadden kunnen bedenken...'

Toen Roy me een paar maanden voor de kerst ten huwelijk vroeg en ik volmondig JA zei, moest het maar snel gebeuren, we wilden graag de vrijdag voor de kerst nog trouwen, een echte kerstbruiloft, maar dit moest dan wel op heel kort termijn. Alles moest nog worden geregeld van de locatie, tot de jurk, kaarten enz.... Voor de locatie kozen we partycentrum Schoudee, want een Gemeentehuis is zo saai, maar dan..

Daar waren Linda en Bianca. Hun warme en enthousiaste karakters werkten heel aanstekelijk en voelden vertrouwd, we wilden dolgraag van hun diensten gebruik maken! Na een bezoek bij ons thuis, hebben we Linda verteld wat we heel graag zouden willen... Hoe we de locatie ongeveer voor ons zagen. Een romantische kerstbruiloft! Geen kerstfeest, maar echt een Kerstbruiloft!Linda heeft de locatie dan ook helemaal gestyled. Echt nog veel mooier en romantischer dan we in gedachten hadden!Toen we binnen kwamen viel ons verstand stil, we wisten niet wat we zagen.Adembenemend. Wat was dat mooi geworden! En wat een prachtige trouwdag hebben we zeker ook hierdoor beleefd! Nog veel mooier dan we hadden kunnen bedenken!

Toen we aankwamen bij Partycentrum Schoudee stond Bianca ons al op te wachten en ving ons letterlijk op. Ze heeft ons verhaal en de antwoorden, die we haar twee weken daarvoor, bij ons thuis, hadden verteld, ook heel goed begrepen en tijdens de ceremonie bijzonder leuk en mooi verwoord. Het was humoristisch, romantisch en zeker ook emotioneel. Ze weet precies over wie ze het heeft en verteld het of ze er zelf bij was. Prachtig! Bianca is echt betrokken bij de mensen! En herkent ook de mensen bij het verhaal.  Super bedankt kanjers, voor onze prachtige dag! En dat allemaal met zo'n korte voorbereidingstijd. We zullen zeker nog van jullie diensten gebruik gaan maken, want jullie doen niet alleen bruiloften maar stylen ook andere feesten en Linda kan elke ruimte aankleden naar de smaak die wordt gevraagd. Bruiloft Chique of Thema, ze doet het gewoon!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bruiloft karola richard bew 58

'Een onvergetelijk feestje...'

Ook het gesprek met de BABS hoorde bij het kunnen verwezenlijken van onze grote dag

Bianca stond al op ons te wachten voor onze Brasserie, waar ook de ceremonie plaats zou vinden. Enthousiast zwaaide ze naar ons terwijl wij de auto uitstapten. Haar vriendelijke lach bezorgde ons meteen een gerust gevoel; dit zit helemaal goed!
Ons  gevoel klopte, al snel volgde een open, gezellig en intiem gesprek.  De zenuwen voor de grote dag namen af door Bianca. Zij voelde ons aan, ze paste bij ons.

10-01-2014;het zonnetje schijnt, niet al te koud en droog; HOERA! Wat een geschenk dit mooie weer! En wat een prachtige vooruitzichten deze dag.
De bruidegom haalde met de kids hun prinsesop, geheel in stijl. Een witte koets met twee witte paarden. Na de fotoshoot volgde het grote moment in onze eigen romantisch gestylde zaak. Bianca stond met de daggasten buiten op ons te wachten. Ze verwelkomde ons hartelijk. Wat hebben we er zin in!

Als iedereen weer zit, zingt onze weddingsinger live ons liedje waarop wij binnenkomen schuifelen.
Onze jongens worden ook niet door haar vergeten, ze gaat heel spontaan met ze om. Ook op onverwachte momenten weet ze heel leuk in te spelen!
Bianca ontroert ons, is spontaan, lief, warm, hartelijk, stelt ons op ons gemak en maakt er een onvergetelijk ‘feestje’ van zoals wij nog niet eerder tijdens een ceremonie beleefd hadden. Want, riepen wij, met een BABS moet je het maar treffen, vaak zijn ze zo saai, serieus & duf.

Nou, ik kan je vertellen, Bianca is in 1 woord; SUPER!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3

' Super mooi en origineel...'

Wij hebben echt een super mooie en leuke ceremonie gehad. We vonden het erg fijn dat Bianca vooraf bij ons thuis was langs geweest om alles door te spreken.
We hebben toen aangegeven dat we de ceremonie leuk en losjes wilde houden. Dat is Bianca zeker gelukt! Vooral haar voorstel om persoonlijke stukjes over onze getuigen toe te voegen, was zeer geslaagd. Dit maakte bij iedereen veel emoties los.Het gedicht wat Bianca aan het einde voorlas, en wat wij ook nog van haar hebben gekregen samen met een kaart, was een super mooie en originele afsluiting!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uniek trouwen in Zeeland | Trouw ik jou

'Succes verzekerd...'

Naast het feit dat Bianca mijn beste vriendinnetje is, is zij als BABS een geweldige spontane en warme persoonlijkheid. Ze voelt precies aan wat van belang is in haar zeer persoonlijke speech. Zowel de geijkte als de persoonlijke onderwerpen worden door Bianca neergezet in de vorm van een warm en liefdevol relaas. Ook de ervaringen en ideeën van onze kinderen hebben alle aandacht gekregen...

Het was absoluut een dag om nooit te vergeten! Om een spetterend begin te geven aan een gelukkig huwelijk is de inzegening van Bianca een absolute aanrader!! Succes verzekerd!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andre en Arlette

'Warmte en humor...'

Bianca, je hebt er zeker iets moois van gemaakt!
We zijn heel blij dat je onze 'Babs' was!!!

Heel leuk ook dat je Jaap een rol hebt toebedeeld.
Je hebt goed aangevoeld wat goed was om te doen.

Je hebt het heel leuk gebracht, met warmte en ook met humor.
De ceremonie is dankzij jou iets bijzonders geworden voor ons.

Nogmaals bedankt voor je persoonlijke inbreng.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trouw ik Jou | Ervaringen

'Een aanrader...'

Bianca belde ons op om een afspraak te maken om als ambtenaar van de burgerlijke stand kennis met ons te komen maken.

In de week voor ons trouwen komt Bianca persoonlijk bij ons thuis.
Ze stelt vragen aan ons; hoe we aan elkaar gekomen zijn, wat onze interesses zijn, wie de getuigen zijn, of wij nog vragen hebben enz.

Het was een fijn gesprek waarin zij al vragend veel over ons te weten kwam. Als ze voldoende informatie heeft bedankt ze ons dat ze bij ons op bezoek mocht komen.
Dan is het zover... onze trouwdag!! Als we in het gemeentehuis aankomen staat Bianca op ons te wachten met een vrolijke lach op haar gezicht! Fijn dat we Bianca al kennen als onze ambtenaar van de burgerlijke stand, dat geeft een stukje rust.

Als alle mensen zitten gaan wij met Bianca de trouwzaal binnen, spannend! Bianca heet alle mensen hartelijk welkom en begint dan aan haar toespraak. Wat fijn dat Bianca echt een persoonlijke toespraak houdt en weet over wie ze het heeft!! Een neefje van ons mocht de ringen geven, Bianca begeleid ons neefje op een leuke ontspannen manier. Als afsluiting van de ceremonie leest ze nog een gedicht aan ons voor en dan is het voorbij.

Bianca Noomen als BABS? Een echte aanrader!!