X

Op zaterdag 24 juni zijn Saskia en Karin getrouwd in Delft!! Zij gaven elkaar na 12,5 jaar opnieuw het ja-woord, omringt door al hun dierbaren. Hun twee kinderen Bregje en Hidde waren hier natuurlijk ook bij en waren zo trots als een pauw!

De hele ceremonie was een complete verrassing van Saskia voor haar Karin die zó graag nog een keer met haar Sas wilde trouwen. Velen zaten in het complot. Tijdens het feest voor hun 12,5 jarige huwelijk, werd Karin ontvoerd door hun dochter Bregje. Ondertussen werden de tuin én de bruiden gereed gemaakt voor de ceremonie.

Karin kwam terug en opeens stond daar zoonlief Hidde in zijn smoking haar op te wachten. Aan de arm van haar dochter Bregje werd ze haar eigen tuin ingeleid, die inmiddels  volledig was omgetoverd in een 'trouw-tuin'.
Saskia stond haar op te wachten en vroeg haar droomvouw met prachtige woorden nogmaals ten huwelijk. Gelukkig zei ze ja en kon de ceremonie beginnen... En wat werd het een bijzonder en emotionele ceremonie.


Wij wensen Saskia en Karin (en hun kinderen Bregje en Hidde) heel veel geluk en kijken met heel veel plezier terug op een bijzondere dag met hen!