XLinda de Keijzer

Linda de Keijzer

Ik woon in het mooie Langeweegje in Zuid-Beveland. Na een
mooi afgeronde zelfstudie “Interieur Styling” ben ik als "Styl Lin" al meer dan 5
jaar werkzaam. Ik heb inmiddels veel ervaring in het stylen van huizen, evenementen, winkels, bruiloften etc.
Omdat ik altijd op zoek ben naar het ‘juiste plaatje’ vind ik iedere
opdracht altijd weer een uitdaging! Door goed te luisteren wat de klant wil
en te overleggen wat de mogelijkheden zijn komt het heel vaak tot
verrassende resultaten!

Mijn werkwijze:
Van een huiskamer advies tot de aankleding van een horecazaak, een evenement of een huwelijk, alles op het gebied van stylen is mogelijk! Samen met jullie als bruidspaar bespreek ik alle wensen. Dat kan bij jullie thuis of mij mij thuis. Ik zal jullie helpen met het vormgeven van jullie ideeën en zal naar aanleiding daarvan een offerte op maat maken. Door het stylen van jullie trouwlocatie naar jullie wensen (of in een thema) wordt jullie locatie en trouwdag bijzonder en helemaal bij jullie passend!

 

 

 

 

 

 

 

 Bianca Noomen

Bianca Noomen

Naast mijn bedrijf Bi-Coached  (Coaching, Training en Interim) ben ik met veel passie en plezier freelance trouwambtenaar.
Als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) mag ik een belangrijke rol spelen in het leven van twee mensen die elkaar het ja-woord geven, dat vind ik een hele eer. Ik zorg daarom ook altijd dat het een ceremonie wordt om nooit te vergeten!

Mijn werkwijze:
Tijdens de kennismaking met jullie als aanstaand bruidspaar raak ik meestal snel de kern, wat mij inspireert bij het maken van mijn speech. Ook jullie dierbaren benader ik in overleg met jullie om hen bij de ceremonie te betrekken. Deze houd ik vervolgens vol passie en met de nodige unieke momenten waarbij een lach en een traan op hun plaats zijn.

Mijn doel is een bijdrage te leveren aan een onvergetelijke trouwdag!

En wat is daarop jullie antwoord?