X

Dat ons koude kikkerlandje niet echt bekend staat om het aantal zonuren, is officieel bekend. Beetje jammer dat je dus nooit zeker weet of de zon schijnt of dat het toch ineens met bakken uit de lucht komt. Dus om te voorkomen dat jouw dag in het water valt, geven we je zeven tips waardoor jouw dag sowieso 'zonnig' verloopt.

1. TENTEN

Heerlijk, in de buitenlucht trouwen. Minpuntje is wel dat je risico loopt. Tenten zijn in dit geval de ideale oplossing. Je hebt stoere tenten die robuust zijn en tegelijkertijd heel stijlvol. Of open tenten waarmee je toch een 'buitengevoel' houdt. Check van te voren wel even bij de locatie of zij een tent regelen of dat je dit zelf moet doen.

2. BINNEN- EN EEN BUITEN OPTIE

Vind je een tent niks? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een locatie die zowel een binnen als buiten ruimte heeft. Zo zit je altijd goed! Regent het, dan blijven jullie binnen. Schijnt de zon? Dan verkassen jullie met het gezelschap weer naar buiten. Natuurlijk zorg je ervoor dat zowel de buiten als binnen locatie er tip top uitziet.

3. PARAPLU'S

Zie je op het weerbericht dat het de aankomende twee weken gaat regenen en is dat nét op jullie trouwdag? Geen nood! Huur gewoon een aantal paraplu's voor je gasten. Kies leuke, doorzichtige paraplu's. Of wat dacht je van felgekleurde varianten of items met leuke designs?! Pas de paraplu's aan jullie stijl aan. Dat ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit. Wist je dat er ook hele speciale paraplu's voor de bruid zijn? Met kant en al!

4. TROUWFOTO'S

Oh oh! Jullie staan op het punt om de trouwfoto's te schieten, als die enorme plensbui daar een stokje voor steekt. Je kunt natuurlijk even wachten tot de hoosbui voorbij is, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om de regen bij de foto's te betrekken. Wat dacht je van stoere laarzen onder je trouwjurk?  Leuke foto's gegarandeerd! En wil je écht uitpakken? Dan maak je natuurlijk gebruik van dit regenachtige weer en ga je voor een trash-the-dress-shoot! Wél na afloop van je bruiloft uiteraard.

5. BRUID IN REGENLAARZEN

Soms is het zo gek nog niet dat het regent. Dan heb je tenminste een reden om die hoge hakken uit te trekken en je regenlaarzen uit de kast te toveren. Nee, niet die saaie groene laarzen van je aanstaande mar die hippe felgekleurde regenlaarsjes. Weer eens wat anders!

6. TWEEDE OUTFIT

Als jullie zeker weten dat het gaat regenen op de bruiloft, denk er dan aan dat je dit (tijdig) doorgeeft aan je gasten. Zo zijn ze voorbereid en kan iedereen een tweede outfit meenemen voor het geval dat de eerste outfit nat is geworden, omdat jullie ceremonie toch buiten heeft plaatsgevonden. Of omdat jullie die foto's met alle gasten in de regen een leuk idee vonden. Niet alleen zitten je gasten er weer warmpjes bij, ze zien er ook nog eens extra spetterend uit voor het feest.

7. HANDDOEKJES

Denk ook aan handdoekjes voor de gasten. Dan heb jullie in ieder geval een alternatief voor hen, voor het geval het onverwachts mocht regenen.

 

Linda & Bianca helpen jullie graag met alle bovenstaande tips!