X

Tipi bruiloft in het bos:

Stel je eens voor, een bruiloft in het bos met allemaal tenten en veel natuurlijke materialen, een ‘raw’ wedding midden in de natuur... Hoe gaaf zou dat zijn?! Het leuke is dat het ook nog gewoon te regelen valt.

tipi

Trouwen in het bos
Een bruiloft in het bos, midden in de wildernis, voor je gevoel ver van de bewoonde wereld (al kan dat in Nederland natuurlijk niet echt), met alles wat je nodig hebt voor een perfect feest.

afb-2

Bang dat het slecht weer wordt of dat je in de avond veel last krijgt van insecten? Dat is geen probleem dankzij de supergave en enorme tipi tenten die dienst doen als feesttent. De gasten kunnen blijven slapen in de kleine tipi’s die zijn opgezet speciaal voor de bruiloft. Dat wordt enorm genieten van een unieke bruiloft...

afbeelding1

Tafeldekking bosbruiloft
Hoe dek je de tafel bij een bosbruiloft? Nou, simpel. Denk aan natuurlijke materialen. Papieren bestekzakjes en servetten, op elk bord een takje rozemarijn of lavendel. Schone dennenappels tussen de vazen bloemen. Katoenen tafelkleden en kartonnen doosjes met bonbons of cadeautjes voor de gasten. Je kunt zelfs plakken van een boomstam gebruiken als borden of houten schaaltjes gebruiken om het diner in op te dienen. Hout is enorm sfeervol en zorgt voor een super romantische setting.

afb3