X

Op Valentijnsdag, 14 februari 2016, is het Hampshire Hotel – Churchill Terneuzen **** de place to be als het om trouwen gaat!
Zeeuws Trouwen organiseert dan weer een inspirerende trouwbeurs op deze prachtige trouwlocatie.  En Trouw ik jou is daarbij!

Als afsluiter van de dag sluit Trouw ik jou om 15.30 uur een huwelijk  waar jullie bij aanwezig kunnen zijn! Dan stappen Davy & Melissa in het huwelijksbootje op de meest romantische dag van het jaar. Davy & Melissa zijn het winnende bruidspaar van de winactie van Zeeuws Trouwen.

Er zullen veel bedrijven uit de regio aanwezig zijn om jullie van dienst te zijn bij jullie trouwdag.  Ook Trouw ik jou heeft een stand waarin jullie alle informatie kunnen krijgen over het stylen van jullie bruiloft.

Laat jullie ontvangen door het Hampshire Hotel – Churchill Terneuzen **** met een hapje en een drankje, maak kennis met de trouwlocatie & de aanwezige bedrijven en lees thuis alles nog eens na met de gevulde informatiemap die jullie ontvangen. De entree is gratis en vanaf 11.00 tot 16.00 uur is de beurs geopend.

Trouwbeurs Hampshire Hotel – Churchill Terneuzen ****