X

Trouwen op Ibiza? Wie wil dit niet tegenwoordig? Wij als Trouwikjou zijn 2 x maal per jaar  voor een periode van 2-3 weken op Ibiza. Tijdens ons verblijf kunnen wij natuurlijk jullie locatie stylen en de ceremonie verzorgen. Ook buiten deze periodes is het mogelijk om ons jullie huwelijksdag tot de mooiste dag van jullie leven te maken.

Styling

Voor de perfecte styling van jullie bruiloft heb je iemand nodig die creatief is, oog voor detail heeft en gevoel voor stijl en compositie. Hebben jullie een bepaald thema gekozen voor jullie huwelijksfeest? Hieronder een aantal voorbeelden van wat Linda kan doen voor jullie:

  • Styling passend binnen jullie thema (bv styling van een vintage bruiloft, styling m.b.v. themakleur of romantische styling van een white lounge wedding thema)
  • Aankleding van de trouwlocatie en/of kerk
  • Decoreren van de feestlocatie
  • Stylen en dekken van de dinertafels
  • Decoratie m.b.v. schitterende bloemen
  • En natuurlijk dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar afgestemd worden!

Decoratie kun je tot in detail doorvoeren. In jullie kleding en accessoires, bij de bruidskinderen, bij het diner en op het feest. Heel uniek met een eigen identiteit, net als jullie zelf. Met al deze details zal Linda jullie helpen om te komen tot het thema wat jullie willen hebben op de huwelijksdag. Kijk voor meer informatie op deze website of op www.styllin.nl


Trouwambtenaar Ibiza

Een trouwambtenaar is, zoals het woord al zegt, een ambtenaar in dienst van een stad of gemeente in Nederland. Op Ibiza gebruiken ze het woord trouwambtenaar eigenlijk niet omdat er op Ibiza geen wettelijk huwelijk wordt gesloten door een trouwambtenaar of BABS.  Bianca Noomen is in Nederland beëdigd BABS waardoor het mogelijk is om jullie burgelijk huwelijk in Nederland door Bianca te laten voltrekken evenals  de ceremonie op Ibiza. Kijk voor meer informatie op www.trouwambtenaaribiza.com

 
Ceremonie

Het voordeel van kiezen voor een BABS die in Nederland woont en die jullie op Ibiza trouwt, is dat er van tevoren al een band ontstaat met het bruidspaar. Graag kom ik bij jullie thuis langs voor een persoonlijk interview om mijn speech op te baseren.
Door ons persoonlijke contact kan ik goed inspelen op al jullie wensen. Ook kan ik jullie dierbaren, indien gewenst, betrekken bij en/of een rol geven tijdens de ceremonie.
Op Ibiza verzorg ik een ceremonie die alleen een ceremoniële betekenis heeft. Dit heeft als voordeel dat we ons niet aan de wet hoeven te houden. De ceremonie kan zodoende volledig naar jullie voorkeuren worden ingevuld (en kunnen jullie bijvoorbeeld ook voor meer dan twee getuigen per persoon kiezen).

 

Beste trouwtijd

Ibiza heeft een mediterraans klimaat met zachte winters en warme zomers. In mei en juni is het nog niet zo druk op het eiland en is het rond de 23 graden. In juli en augustus zijn er veel toeristen en is het druk en warm op het eiland, maar mooi weer is het dan sowieso altijd! In september en oktober is het op Ibiza ook nog heerlijk vertoeven qua temperatuur en is het een stuk rustiger op het eiland. Trouwen kun je op Ibiza in ieder geval altijd lekker buiten, bijvoorbeeld op het strand of op een plateau met uitzicht op Es Vedra.

Burgerlijk huwelijk

De meeste Nederlanders kiezen er dan ook voor om vooraf in Nederland het officiële huwelijk te regelen bij de burgerlijke stand. Dit huwelijk wordt dan uiteraard wel door een trouwambtenaar (BABS) gesloten. Dit kan bij veel gemeentes bijvoorbeeld gratis op maandagochtend. Je kunt hier eigen getuigen bij aanwezig laten zijn of je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van getuigen van de gemeente. Hiervoor wordt meestal een kleine vergoeding gevraagd. Als jullie kiezen voor de laatste optie hoeven jullie vrienden en familie niet eens te weten dat het officiële huwelijk in Nederland al heeft plaatsgevonden.

Tekenen Huwelijksakte

De ceremonie op Ibiza geeft Trouwikjou een officieel tintje door het bruidspaar, de getuigen of eventueel de kinderen de huwelijksakte te laten tekenen. Deze akte ziet er bijna hetzelfde uit als een officiële trouwakte in Nederland. De akte en de complete toespraak zal jullie na afloop worden overhandigd in een map zodat jullie deze op je gemak nog eens kunnen nalezen en genieten van de mooie woorden die voorbij zijn gekomen.


Locatie tips:

Hidden Ibiza

Hidden Ibiza is een perfecte bruiloft locatie, ongeveer 50 meter van het zandstrand in Cala San Vicente vindt u onze magische tuin, volledig omheind om uw maximale privacy te waarborgen om deze speciale dag te genieten met uw geliefden. Dankzij de goed gevulde bar en onze professionele keuken kunnen wij u volop voorzien van drankjes, lunch en diner. Kijk voor meer informatie op de website van Hidden Ibiza of via Facebook 

ES VEDRA 

Trouwen kun je op Ibiza natuurlijk op het strand, maar wat dacht je van een plateau met uitzicht op Es Vedra? Jullie staan als bruidspaar tijdens de ceremonie, de locatie gestyled door Linda, op de top van een rots, met een adembenemend uitzicht op het magische rotseiland Es Vedra.

Tropicana in Cala jondal

Een restaurant waar u kunt genieten van een breed en gevarieerd aanbod, van traditionele Ibizaanse gerechten met zeevruchten tot Mediterrane en internationale cuisine. Maar ook de eenvoudige gerechten zoals een pasta of salades smaken hier net even beter. Ons professionele en attente personeel is altijd in de buurt om u van dienst te zijn. Het Tropicana Restaurant is ook een perfecte locatie voor bruiloftsreceptie’s, zakendiners en andere feestelijke evenementen.

 

 

 

 

 

Amante in Cala longa

Trouwen op Ibiza in een beachclub, gelegen in een mooie baai is de perfecte trouwlocatie. Voor een diner is er plek voor 125 gasten, dus nodig je familie en vrienden maar vast uit! De prijs per persoon is rond de €199,- tot €275,- en je kunt kiezen uit verschillende paketten. Daarnaast is de kwaliteit van het eten bij Beach Club Amante echt top!

Cotton Beach Club

Dé nieuwe trouwlocatie is de Cotton Beachclub! Je hebt een privé strand en een terras met een panoramisch uitzicht. Ook hier hebben ze een weddingplanner die voor jullie alles zal regelen. Het aantal gasten wat hier terecht kan is 450.


Atzaro 

Je bruiloft plannen in de prachtige tuin van Atzaro. Er zit een heerlijke SPA bij en is perfect voor een romantische setting. De tuin is gevuld met exotische aroma's en geheime hoekjes. Je voelt je hier echt één met de natuur.

Als jullie dit willen kunnen wij alles voor jullie regelen. Van de styling, ceremonie, de muziek, artiesten etc. Wij werken met diverse partners samen om jullie dag helemaal compleet in te kunnen vullen. Is jullie interesse gewekt? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een mail of bel zodat wij jullie droomdag misschien wel mogelijk kunnen maken.

Neem vandaag nog contact op via info@trouwikjou.nl

Of bel:

Bianca Noomen: 06-50238403

Linda de Keijzer: 06- 40212494