X
Zeeuws Trouwen
Wil je op de meest romantische dag van volgend jaar trouwen? Dat kan! Zeeuws Trouwen en haar members geven een echte trouwceremonie weg voor Valentijnsdag 2016 tijdens de trouwbeurs in het Hampshire Churchill Hotel in Terneuzen (14-02-2016)!

Jullie buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand is Bianca Noomen vanTrouw ik jou, je trouwjurk komt van Bruidshuis Ellen, je haar en visagie wordt gedaan door Bruidskapsels & Bruidsmake-up, je boeket & corsage wordt gemaakt door Bloemen Atelier De Astrantia, alles wordt voor altijd vastgelegd door Vlieland fotografie, er wordt van de taart gesmuld die met liefde voor jullie gemaakt wordt door Miss Baktaart en jullie mogen overnachten in een suite van Hampshire Hotels Terneuzen. Tijdens de voorbereiding en op de dag zelf worden jullie begeleid door de weddingplanner van Livin Celebrations en ook het pak voor de bruidegom wordt natuurlijk geregeld. Al jullie vrienden en familie zijn uiteraard uitgenodigd!

Schrijf hieronder waarom juist jullie deze trouwceremonie willen winnen en like de pagina van Zeeuws Trouwen. Het winnende bruidspaar wordt op 31 december bekend gemaakt. Jullie krijgen een bericht terug via Facebook met de voorwaarden van de actie en bevestiging van deelname. De voorwaarden zijn ook vooraf op te vragen via info@zeeuwstrouwen.nl of door even een persoonlijk bericht te sturen.